1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR U16 ;5 – BOZÜYÜK VİTRA SPOR U16:1 OSMANELİ ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEDİ.

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR U16 ;5 – BOZÜYÜK VİTRA SPOR U16:1
OSMANELİ ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEDİ.
Bugün Osmaneli İlçe Stadımızda oynanan maçta Altyapı Takımımız U16 sahadan ( 5 – 1 ) lik galibiyetle ayrılarak şampiyonluğu garantiledi.Takımımızın çok güzel bir oyun ortaya koyduğu müsabakada konuk takım Bozüyük Vitra Spor centilmence mücadele etti.8.maçında 8.galibiyetini alan takımımız 24 puana ulaştı.Son iki maçı kalmış olmasına rağmen 1308 Osmaneli Belediye Spor U16 takımımız matamatiksel olarakta Şampiyonluğu ve Türkiye U16 Futbol Şampiyonasında ilimizi temsil etmeyi garantiledi.

Büyük bir başarıya imza atan takımımızda en 3 sporcumuz büyük kulüpler tarafından da izleniyor.Başkan Münür Şahin yaptığı acıklamada;”Altyapıya yapmış olduğumuz yatırımlarla sporun her branşında varız.Örnek bir alt yapı kulübü olarak hedeflerimize uygun olarak çocuklarımıza,gençlerimize spor yaptırmaya özen gösteriyoruz.Tesisleşmede çok iyi konumda olmamıza rağmen bunu yeni yatırımlarımızla çok daha mükemmele getirme gayreti içindeyiz.Osmaneli artık başarı öyküsüyle tanınan bir kent oldu.Dışarıdan takımlar ilçemize kampa,turnuvalara geliyorlar.TFF tarafından izlenen turnuvalarımızla örnek ilçeyiz.

Osmaneli Belediyesi olarak ilçemiz gençlerine,çocuklarına spor yaptırmayı.onlara spor tesisleri sunmayı.transfere değil çocuklarımızın geleceklerine yatırım yapmayı hedefliyor ve gerçekleştiriyoruz.
Bugün planlı programlı çalışmanın bir sonucunu daha yaşadık.1308 Osmaneli Belediye Spor U16 takımımız 2 maç kala şampiyonluğunu ilan etti.Değerli takımımızın sporcularını,ailelerini,hocalarımızı,yöneticilerimizi,büyük taraftarımızı kutluyoruz”dedi.