23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMINI HALKIMIZIN VE ÇOCUKLARIN AYAĞINA GİDEREK,KORONAVİRÜS KURALLARINA UYGUN KUTLADIK.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Osmaneli’de farkındalık yaratarak kutlandı.Çocuklar ve Halkımız balkonlardan bayraklarla ve marşlara eşlik ederek çoşkuyla kutlamalara katıldı.Osmaneli Kaymakamımız Naif Yavuz,Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin üstü acık kamyonetle çocukları va halkı selamladılar,bayramlarını kutladılar.

Osmaneli’de evleri bayraklar ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk Fotoğrafları ile kutlayan çocuklar ve halk İlçe kaymakamı,Belediye Başkanı,Milli Eğitim Müdürü,Emniyet Müdürü,Jandarma Komutanından oluşan araclı korteje büyük coşkuyla karşılık verdi. Koronavirüs kurallarının hassas bir şekilde uygulandığı kutlamalarda Osmaneli’nin tüm adeta sokakları gezildi. Halktan ve çocuklardan gelen bize de uğrayın isteklerini kırmayan kortej büyük alkış aldı.

Osmaneli koronavirüs tedbirlerine uyarak coşkulu bir bayram yaşarken belediyemizin hoparlörlerden çocuklara yönelik marşlar ve şarkıları yayınlaması kutlamalara renk kattı.Saat:20,45 de havai fişek gösterileriyle devam edecek kutlamalar,saat:21 de saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın tüm Osmaneli tarafından okunmasıyla sona erecek.