4,5 KM ŞEHİR İÇİ YOL PEYZAJ VE ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞTIK.

Belediye Başkanımız Münür Şahin’in “4,5 km şehir içi bölünmüş yol orta refüj aydınlatma projesi”ne,Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez,Milletvekilimiz Selim Yağcı,İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve İlçe Başkanımız Şaban Güdem’in verdiği desteklerle tamamlanan yatırım sonrası başladığımız orta refüj çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarında sona gelinirken ilçemizde çok güzel görüntüler ortaya çıkmaya başladı.

Osmaneli Halkı kentin girişinden çıkışına kadar olan 4,5 km lik bölünmüş yol orta refüj düzenleme çalışmalarımızda yayla cimi ve zakkum kullanarak oluşturmaya başladığımız fotoğraflık görüntü için çok mutlu.Artık orta refüjümüzün harika görünümü halkımızca sosyal medyada büyük beğeni topluyor.

Osmaneli her gün bir gün öncekinden daha güzel bir görünüme uyanıyor.Yapmış olduğumuz yatırımlarla hızla yükselişini ve büyümesiniz sürdüren ilçemize ihtiyac duyduğumuz işgücü için göç bekliyoruz.Osmaneli almış olduğu yatırımlar ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleriyle üç yılda 3.000 kişilik istihdamı sağlıyacak.Osmaneli ye yerleşmek,göç etmek isteyen her aileye,gruba destek oluyoruz.Yatırımcılar içinde en verimli yatırım yeri olan Osmaneli her alanda hedeflerine hızla ulaşıyor.