BAŞKANIMIZIN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

18011099_1849235928626275_2656642056201239023_n

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılış yıl dönümü olan ve ülkemiz çocuklarına Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Başkanımız mesajında şu ifadelere yer verdi:

“23 Nisan, Türk milletinin işgallere, bölünmeye karşı bütün imkânlarını seferber ederek dünyaya varlığını kanıtladığı gün olarak tarihteki yerini almıştır. Bir millet ve devlet olarak yeniden tarih sahnesine çıkma yolunda önemli kararlar alan, en önemlisi de millet egemenliğini esas alarak kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz 94 yaşında.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu günü çocuklarımıza armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur. Bu vesileyle geleceğin Osmaneli’sini ve Türkiye’sini emanet edeceğimiz çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum”.

Saygı ve Sevgilerimle

YMM Münür ŞAHİN