BELEDİYE BAŞKANIMIZ MÜNÜR ŞAHİN TEKRAR ADAY OLDU.

Osmaneli’de oluşturduğu birlik ve beraberlik havası içinde, herkesin beğenisini kazanan hizmetleri ilk dönemine sığdıran, Cumhuriyet tarihinin tüm dönemleri kadar hizmeti ilçemize kazandıran, Belediye başkanımız Münür Şahin, Osmaneli halkının sesine ve isteğine Kayıtsız kalmadı ve bugün Bağımsız Belediye Başkanı Adayı oldu. Başkana ve tüm başkan Adaylarına başarılar dileriz.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada;”2014-2019 döneminde Osmaneli’ye yaptığımız yatırımlarda ve hizmetlerde bizlere yardımcı olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,tüm bakanlarımız,özellikle de Prof. Dr. Nabi Avcı,Doç. Dr. Yalçın Akdoğan,Fatih Dönmez,Halil Eldemir,Tarım Kredi Koop.Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz,Milletvekilimiz Selim Yağcı,İl Başkanlarımız Ramazan Kurtulmuş,Kadir Bayrak,Fikret Karabıyık,İlçe Başkanlarımız Yalcın Karaca,Mefaret Göbekçi,Yasin Akçay,Kamil Can Yılmaz,İl Genel Meclisi üyemiz Hakan Özkan,Belediye Meclis Üyelerimiz Hayati Kaba,Turan Ağdağ,Yalçın Yağız,Şaban Güdem,Bekir Torun,Musa Tatlı,Saim Taşkın,Hasan Eroğlu,Murat Özer,Ramazan Bozüyük,Hüseyin Nusret Dincer,Cahit Öker,tüm Ak Parti Teşkilatı’na ve tüm siyasi parti başkan ve teşkilatlarına,Kaymakamlarımız Edip Çakıcı,Naif Yavuz ve valilerimiz Ahmet Hamdi Nayır,Süleyman Elban,Doç. Dr. Tahir Büyükakın,Bilal Şentürk’e,kamu ve özel sektör yöneticilerine,sivil toplum örgütlerine,muhtarlarımıza ve Değeri basınımıza çok teşekkür ediyorum.Birlik ve beraberlik içinde Osmaneli için çok güzel hizmetleri yapmayı Allah bizlere nasip etti.

2019-2023 mahalli seçimlerinde her zaman bizlere destek olan ve bu hizmetlerin asıl mimarı,sahibi Osmaneli halkının yoğun isteği ve talebi sonrası Bağımsız Osmaneli Belediye Başkan Adayı olmaya karar verdim.Tüm başkan Adaylarına başarılar diliyorum.Allah yar ve yardımcımız olsun”dedi.

başaknn