BOĞAZİÇİ 1907 SPOR KULÜBÜ 4 GÜNLÜK KAMP İÇİN OSMANELİ PROF DR YUNUS SÖYLET İÇMELER TESİSLERİNDE.OSMANELİ SPORDA KAMP MERKEZİ OLUYOR.

Başkanlığını Okan Yiğit’in yaptığı ve alt yapıda örnek bir kulüp olan Beykoz ilçesi takımlarından Boğaziçi 1907 Spor Kulübü okullarında tatil olmasından istifade ederek Osmaneli’de 4 günlük kamp yapmak için ilçemize geldi.Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizde kampa giren konuk takım antrenmanlara başladı.

Altyapı liglerinde başarıyla temsil eden ve gelecekte profesyonel futbol oynamak isteyen futbolcu adaylarını ve geleceğin yıldızlarını teorik ve pratik bilgilerle Türk futboluna sunmak için altyapı eğitimi alanında uzman hocalar nezaretinde çalışmalarını devam ettiren “Boğaziçi 1907 Spor Kulübü” U-13-U14 futbol takımları çalışmalarını devam ettiriyor.

Geçtiğimiz hafta Sakarya Süper Amatör Ligi temsilcilerinden Söğütlü Spor Prof Dr Yunus Söylet İçmeler Tesislerimizde kamp yapmıştı.Her iki takımda yaz sezonunda 15 günlük kamp yapmak için tesislerimizde rezervasyon yaptırdı.

Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Osmaneli’de yatırımlarımız sonucu yaptığımız spor tesisleri ve konaklama alanları,restoranlar vb.istenilen sayıya ve kaliteye gelmesiyle birlikte Osmaneli spor takımlarının kamp merkezi haline geldi.Yeni yatırımlarımız ve turnuvalarımızla spor turizmi ilçemizde çok daha ileriye gidecek.Yapmış olduğumuz yatırımlarının sonuçlarını görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor”dedi.