İSTANBUL’DA,“Varlık Temelli Topluluk Kalkınma Modeli” BAŞKANI FERHAN GEYLAN’I ZIYARET ETTIK.YÖRESEL ÜRÜN SATIŞLARIMIZ İÇİN SAĞLIYACAKLARI DESTEKLERI GÖRÜŞTÜK.

İstanbul da girişimcilere destek Amacıyla kurulmuş olan OGLİV Vakfı’nı ziyaret ettik.Ogliv “Varlık Temelli Topluluk Kalkınma Modeli” kurucusu ve başkanı Ferhan Geylan tarafından çalışmaları kısaca şöyle anlatılıyor;”İnsanlığın bize göre uzun, doğaya göre ise kısacık tarihi içinde kritik bir noktada yer aldığımızı fark etmenin zamanı geldi. Bilim insanları, araştırmacılar, düşünürler bir noktada hemfikir: Bu nesil, insanlığın kaderini belirleyecek en son nesil. Bugün alacağımız kararlar, atacağımız adımlar, gelecek kuşakların kaderini belirleyecek.

Dışlayıcı değil içerici, yıkıcı değil kurucu, eşitlikçi, sürdürülebilir ve adil bir kalkınma modelini hep beraber geliştireceğiz. Yerellerde beraberce, işbirliğiyle ürettiğimiz varlıklar, genç kuşakların varlıklarının da teminatı olacak… OGLİV, yerel toplulukların yetenek ve bilgelikleri ile küresel değerler arasında köprü olmak üzere yola çıkıyor. Hep beraber ve herkes için birlikte çalışağız”.

Belediye Başkanımız Münür Şahin ilgileri ve destekleri için OGLİV kurucusu ve başkanı Ferhan Geylan’a teşekkür etti.Özellikle Osmaneli Belediyesi yöresel ürünleri olan ayva lokumu,salça,Lefke Bezi.tarımsal ürünler vb bir çok ürünün pazarlanması ve satışında ilçemize sağlıyacakları proje destekleri ve alım sözleri için birlikte çalışmaktan zevk alacağız.OGLİV ile karşılşı işbirliğimiz artarak devam edecek.