OSMANELİ BELEDİYESİ AHŞAP ATÖLYESİ RESTORASYON İŞLERİMİZDE BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR.

Osmaneli Belediyesinin en büyük özelliklerinden biri kurduğu atölyelerle bir taraftan çok nitelikli ve kaliteli iş gücü erişirken,diğer taraftan en kaliteli işi,en düşük maliyetle gerçekleştirecek sistemi ve organizasyonları kurması.Özellikle yaptığı restorasyonlarla tarihi Osmaneli Konaklarını tekrar eski ihtişamlı görünümlerine döndüren restorasyon ekipleri çok deneyimli konuma geldi.

Osmaneli Belediyesi kurduğu “Ahşap Atölyesi” ile ilçemizde kaybolmakta olan bir sanatı da gün yüzüne çıkardı.Taraklı,Göynük^’ten getirdiği ustalar,ilçemizdeki ahşap ustaları,yeni yetenekli gençlerin tecrübeli ustalarla eğitimleri sonucu çok nitelikli hale gelmeleri ile çok iyi bir kadro oluştu.Bu yetenekli kadrolar gelecekte Osmaneli’de ahşap sanatını ölümsüzleştirecek.

Osmaneli “Ahşap Atölyemiz” makina parkı acısından da kapasitemizi yeni projelerle büyümeye devam ediyor.600 m2 kapalı alan ve 700 m2 açık alanda yürüttüğümüz faaliyetlerimizi yeni yatırımlarla büyütüyoruz.Hedefimiz tomruktan her türlü keresteyi üretmek,pencere,kapı,tahta,çıta,dolap,sıfırdan ahşap ev,dolap,klasik ahşap yatak,mobilya vb. mamüllerin üretimlerini yeni çeşitlerle arttırmak.Buradaki hedefimiz özel sektördeki ahşap atölyelerine de öncü olarak,Osmaneli Belediyesinin tüm işlerini eksiksiz yapacak ve özellikle ahşap evler imal edecek faaliyetleri hızlandırmak.

Osmaneli Belediyesi her alanda örnek işletme modelleri ile özel sektöründe önünü açıyor.Osmaneli dengeli ve planlı bir şekilde hedeflerine varıyor.Ama bunu yaparken aldığımız tüm kararlar ilçenin önünü açan,katılımcı,yenilikçi,gerekli uzmanlıkları içeren,özelliklede üniversitelerimizin değerli hocalarının önerileri ve belediyemizin çok kaliteli yönetici ve teknik,idari kadrolarıyla çok güzel işlere imza atıyoruz.

Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Osmaneli Belediyesi bir ilçe belediyesi olma aşamasını aşmış,bir çok konuda büyük şehirlere örnek olacak uygulamaları ile örnek belediyedir.Osmaneli Belediyesi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul’daki belediyecilik anlayışını örnek alarak,her konuda hemşerilerimize hizmet vermektedir.Ahşap atölyemizde çok değerli mühendislerimiz ve ustalarımızla artık büyük bir atölye olmanın ötesine geçmiştir”dedi.