OSMANELİ ESNAFLARINDAN HALKIMIZIN EVLERİNDE KALMASI İÇİN, EVLERE SERVİSLE HİZMET DESTEĞİ.

Halkımızın koronavirüsle mücadelede evlerinde kalması sonucu oluşan alışveriş ihtiyaclarının karşılanması için Belediyemiz ve Kaymakamlığımıza esnaflarımızdan destek.

Osmaneli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Aydın Yıldız evde kalan Osmaneli halkına hizmet etmede son derece yoğunlaşan taleplere yardımcı olmak için belediyemiz,emniyetimiz ve vefa destek grubuna destek sözü geldi.

Bugünden itibaren Osmaneli halkının,ekmek,su,tüp,ekmek,sebze ve meyva,ve de zorunlu diğer ihtiyaçları için ilçemiz esnafları satış araçları ile halkımıza evlere hizmet verecek. Telefonla da sipariş alacak esnafımıza erişmek için telefon numaralarını sitemizde halkımıza ileteceğiz.

Araçla satış yapacak esnafımız eldiven,maske gibi hijyen koşullarına uyacaklar.Ekmekler kesinlikle ambalajlı olarak satılacak. Koronavirüsle ilgili kurallara harfiyen uyulacak.

Bu hassas süreçte koronavirüsle mücadelede her zaman bizlere destek olan Osmaneli Esnaf Sanatkarlar Derneği Başkanı Aydın Yıldız’a Kaymakamımız Naif Yavuz,Belediye Başkanımız Münür Şahin teşekkür ettiler.