OSMANELİ TOKİ KONUT VE İŞYERİ PROJESİ ONAYLANDI

resim2

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’in girişimleriyle İstanbul Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile devam eden bir dizi görüşmeler neticesinde Osmaneli’nin merkezine yeni bir soluk getirecek konut ve ticaret projesi onaylandı.

Osmaneli Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) arasındaki proje görüşmeleri bir süredir devam ediyordu. Yapılan görüşmeler sonuç verdi ve Osmaneli’nin merkezine yapılacak 1 kat iş yeri 6 kat konut olmak üzere toplam 7 kattan ve üç bloktan oluşan proje TOKİ tarafından onaylandı.

Onaylanan proje, Osmaneli’nin merkezinde Ziraat Bankası yanından başlayarak mevcut düğün salonunu da içine alacak, yaklaşık 6.500 metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek. Yapılması onaylanan konut ve iş yeri projesi TOKİ proje ofisince hazırlandı. 2017 yılında TOKİ, Osmaneli’nde inşaata başlayacak.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, onaylanan bu büyük projeyle ilgili yaptığı açıklamada; “TOKİ ile görüşmelerde sona geldik. 2017 yılında Osmaneli Belediyesi büyük bir projeye imza atacak. İlçe merkezinde bulunan mevcut alan en güzel şekilde değerlendirilmiş olacak. Milletvekilimiz Sn. Halil ELDEMİR’e projemize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda TOKİ Başkan Yardımcısı Sn. Mehmet ÖZÇELİK ve Emlak Dairesi Başkanı Sn. Adil KARAOSMANOĞLU’na da projemize sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. TOKİ ile inşa edilecek olan konut ve işyeri projesi Osmaneli’ne hayırlı olsun” dedi.

Okunma Sayısı: 2.091