YAZ SPOR OKULLARI ÖĞRENCİLERİ BELEDİYEMİZİ ZİYARET ETTİ

21077531_1912422752307592_4189367039938336187_n

1308 Osmaneli Belediye Spor bünyesinde her yaz geleneksel olarak açılan Yaz Spor Okulları bu yıl da yoğun bir katılımla açılmıştı. Yüzmeden atletizme, taekwondo’dan güreşe, basketboldan voleybola kadar çok sayıda branşta ilçemiz Osmaneli’nin çocuklarına hizmet veren 1308 Osmaneli Belediye Spor Yaz Spor Okulları bu yaz da yaklaşık 500 öğrenciye eğitim verdi.

Alanında uzman hocalar tarafından iki ay boyunca eğitim alan öğrencilerimiz Belediyemize “Teşekkür” ziyaretinde bulundu. Öğrencileri Belediye hizmet binası önünde karşılayan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, öğrencilerimizle birlikte Osmaneli’nde kısa bir kültür yaptı.

1308 Osmaneli Belediye Spor Yaz Spor Okulları öğrencileri, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Belediyemiz rehberleri ve spor antrenörleri eşliğinde Tarihi Balaban Meydanı’ndan başlayarak Geleneksel Osmaneli Evlerini, Rüstem Paşa Camiini ve Butik Oteli gezdi.

Minik öğrencilerimiz Osmaneli’nin tarihi ve tarihi eserleri hakkında bilgi aldıktan sonra Başkanımızla hatıra fotoğrafı çektirerek geziden ayrıldı.