1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR SEZONU İKİNCİ TAMAMLADI

11-IMG_0786

Final maçına kadar yapmış olduğu 25 müsabakada 23 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 71 puana ulaşan ve şampiyonluk maçına çıkan takımımız 1308 Osmaneli Belediye Spor kendisiyle aynı puandaki Bozüyük Vitra Spor ile yaptığı final maçını kaybederek 2015-2016 Bilecik 1. Amatör Ligi’nde sezonu ikinci olarak tamamladı. Bu sezonun galibi olan ve Bal Ligine çıkan Bozüyük Vitra Spor’u Osmaneli Belediyesi olarak tebrik ediyoruz.

Bütün bir sezon boyunca canla başla mücadele eden, yüreğini ortaya koyarak 25 karşılaşmada 23 galibiyet ve 2 beraberlik alıp şampiyonluk maçına ulaşan 1308 Osmaneli Belediye Spor’a, taraftarına ve antrenörlerine de bizlere bu gururu ve mutluluğu yaşattığı için teşekkür ediyoruz.

Dün gerçekleşen şampiyonluk maçı sonrasında Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, yaptığı açıklamada 1308 Osmaneli Belediye Spor’un bütün bir sezon boyunca büyük başarıyla mücadele ettiğini ancak şampiyonun Bozüyük Vitra Spor  olduğunu belirterek kendilerine Bal Ligi’nde başarılar dilediğini ifade etti. Ayrıca Belediye Başkanımız 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü futbolcularına, antrenörlerine ve taraftarına teşekkür ederek gönüllerin şampiyonunun 1308 Osmaneli Belediye Spor olduğunu söyledi.

1308 Osmaneli Belediye Spor olarak hedefimiz her zaman gençlerimize ve çocuklarımıza spor yaptırmak, üst liglere, milli takımlara gidebilecek profesyonel sporcular yetiştirmektir.

Futbol dışında tam on beş branşta faaliyet gösteren 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü sesini sporun her branşında duyurmaya devam ediyor. İlçemizde gerçekleşen tüm sportif faaliyetler ise Belediyemiz tarafından alt yapı çalışmaları ve yepyeni spor tesisleriyle destekleniyor. Bu çalışmalarla ilçemiz sportif etkinliklerde çok daha fazla gelişecek, gelişmiş olacak.