1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR U 13 FUTBOL TAKIMI BİLECİK İLİ ŞAMPİYONU

13412008_10208818593920166_2870953091739468304_o

Geçtiğimiz Salı günü Bilecik semt sahasında yapılan karşılaşmada galip gelen ve finale yükselen 1308 Osmaneli Belediye Spor U 13 Futbol Takımı dün akşam yapılan final maçında şampiyon oldu ve Bilecik ilini Türkiye Şampiyonasında temsil etmeye hak kazandı.

Dün akşam yine Bilecik semt sahasında Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor’la final maçında karşı karşıya gelen 1308 Osmaneli Belediye Spor sahadan şampiyon olarak ayrıldı. Her iki taraf açısından da oldukça çekişmeli geçen final maçı kıyasıya mücadeleye yol açtı. Nihayet penaltılarda 1308 Osmaneli Belediye Spor gol sayısını 5-4’e yükselterek Bilecik ilinin şampiyonu oldu.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, şampiyonluktan duyduğu gururu ve mutluluğu ifade ederek sporcularımızı, ailelerini, yöneticilerimizi ve bizleri destekleyen taraftarımızı tebrik etti. Başkanımız Bozüyük Belediyesi sporcularını da gösterdikleri performanstan dolayı kutlayarak konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Sporda hedefimiz üst liglere ve milli takımlara sporcu yetiştirmektir. Bugün bu hedefe varmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sporun her branşında aynı hedeflere ulaşmaya çalışıyoruz. Diğer branşlarda da milli takımlara gönderdiğimiz sporcu sayısı her geçen gün hızla artıyor. İlçemizde eğitim kalitesinin artmasıyla ve yeni spor tesislerinin devreye girmesiyle başarılı sporcularımızın da sayısı artacak.”

Okunma Sayısı: 1.490