BAKANLARIMIZIN KATILDIĞI AÇILIŞ TÖRENİ İLE KARPUZ HASADI VE HAL KOMPLEKSİ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Karpuz Hasadının ve Hal Kompleksimizin açılış töreni,Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez,Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli,Valimiz Bilal Şentürk,Milletvekilimiz Selim Yağcı,Ak Parti İl Başkanımız Serkan Yıldırım,MHP İl Başkanımız Muhammet Fatih Yaşar,İlçe Başkanı Hasan Eroğlu,il Jandarma ve Emniyet Müdürleri, Kaymakamımız Yüksel Ünal,protokol üyeleri, Muhtarlarımız, Emniyet Müdürümüz Ertuğrul Namal,İlce Başkanımız Şaban Güdem, Kadın Kolları Başkanımız Sevcan Alkuş,ilimizin değerli yöneticileri ve halkımız katılımı ile ilçe mühtümüzün dualarıyla gercekleştirildi.

Bilecik İli ve İlçeleri için çok büyük değer taşıyan Hal Kompleksimizi tamamlıyarak hizmete aldık.Hal Kompleksimizde 30 Hal Dükkanı,Hal ve tarımda çalışacaklar için 30 oda ve 150 kişi için otel,otogar,idari bina ve içinde 150 kişilik konferans salonu,teşhir alanları,eğitim salonları,tarımsal araştırma merkezi,100 traktörlük kapalı park alanı,100 kamyonun girip çıkacağı alan,tahıl-domates vb.ürünler için yükleme rampası ve tesisi,benzin istasyonu, kantar, resteurant,cafe,wc ve duşlar,güneş enerjisi,yollar,meydanlar vb tesislerden oluşuyor.

Başkanımız Münür Şahin yaptığı konuşmada;”bakanlarımıza ve misafirlerimize hoşgeldiniz dedikten sonra,Osmaneli İlçesinin Bilecik ilinin Antalyası olduğunu,ilimizde en fazla tarımla uğraşan nüfusa sahip ve köylerinde ilimizde en fazla kişinin yaşadığı kenttir.Tropikal ürünler hariç tüm meyve ve sebze ilçemizde yetiştirilmetedir.Osmaneli Belediyesi olarak Toptancı Hali,Yöresel Ürün Üretim Merkezi ve Paketleme Tesisi,Mezbaha ve Et İşleme tesisi yatırımlarımızı gercekleştİrerek tarıma büyük destek verdik. İnşallah yakında Soğuk Hava Deposu yatırımına da başlıyacağız.Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez’e Hal Kompleksimizin asfalt ve enerji çalışmalarına destekleri için teşekkür ediyoruz.Bakanlarımız,Milletvekilimiz,İl-İlçe Başkanlarımızla Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın destekleri ile inşallah yatırımlarımızı ve hizmetlerimizi sürdüreceğiz dedi.

Enerji ve tabi Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez,Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli yaptıkları konuşmalarda Karpuz Hasadının hayırlı olmasını,Hal Komleksinin ilçemize katkı sağlamasını dilediler.Çok büyük emeklerle ve modern bir şekilde inşa edilen Hal Kompleksi Osmaneli tarımı için büyük fayda sağlıyacak.Osmaneli de her yatırım için bakanlar olarak destek olmaya devam edeceğiz dediler.

Kadın Girişimciler Kooperatifi standını ziyaret eden Bakanlar ve protokol kadınların yaptığı ürünleri incelediler ve bilgi aldılar.Özellikle Lefke Bezi ile ilgilenen Bakanlarımız Osmaneli Karpuzu ikramı sonrası ilçemizden ayrıldılar.Başkanımız,Bakanlarımıza,Valimize,İl Başkanımıza,Milletvekilimize,Kaymakamıza,Protokol üyelerine ve tüm katılan halkımıza,basınımıza teşekkür ediyoruz dedi.