BAŞKANIMIZIN HEMŞİRELER HAFTASI İLE İLGİLİ MESAJI | Osmaneli Belediyesi

BAŞKANIMIZIN HEMŞİRELER HAFTASI İLE İLGİLİ MESAJI

Yeni Microsoft Office Publisher Belgesi (2)

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, hemşirelik mesleğinin insan sevgisiyle yapılan kutsal ve onurlu bir meslek olduğunu belirterek, Hemşireler Haftası’nı kutladı.

Başkanımız, Mayıs ayı içerisinde kutlanan Hemşireler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, hemşirelik mesleğinin insan sevgisiyle yapılan kutsal ve onurlu bir meslek olduğunu ifade eden Başkanımız, hemşirelerin sağlık hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve tedavinin başarıya ulaşmasında etkin bir rol oynadıklarını vurguladı. Hemşirelerin, birey ve toplum sağlığının korunması noktasında verdikleri hizmetlerle insan sevgisiyle icra edilen, şefkatle ve sabırla yapılan bir mesleğin mensupları olduklarını kaydeden Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “Osmaneli Belediyesi olarak sağlığı her zaman ön planda tutuyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda yönlendiriyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle her zaman hoşgörülü, sorumluluğunun bilincinde ve hep özveriyle çalışan bütün hemşirelerimizin ‘Hemşireler Haftası’nı kutluyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerini temenni ediyor, tüm sağlık çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum”dedi.

Okunma Sayısı: 1.001