BELEDİYE BAŞKANIMIZ “BAŞKANLAR ZİRVESİNE” KATILDI

27dd7cddd3c2da4d8b388b00e3c63c22_L

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Marmara Bölgesi Belediye Başkanları’nın katıldığı Başkanlar Zirvesi’ne katıldı.

İzmir’de gerçekleşen ve 3 gün süren zirveye üye büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin başkanlığında gerçekleştirilen Başkanlar Zirvesi’nde başkanlar, değişen dünyada yerel yönetimlerin rolünü ve liderlikte çağdaş eğilimleri konuştu.

İzmir’de 3 gün boyunca süren zirveye Marmara Belediyeler Birliği’ne Zirve ile ilgili bilgi veren MBB ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “MBB, 6’sı büyükşehir olmak üzere 181 belediyenin üye olduğu geniş bir aile. Kırk yılı aşkın bir geleneğe, böylesine köklü bir yapıya sahip olan birliğimize üye belediye başkanlarıyla her yıl Başkanlar Zirvesi’nde bir araya gelerek hem aramızdaki duygusal bağı güçlendiriyoruz hem de deneyim paylaşımında bulunuyoruz. Bu tür buluşmalardan elde edilen bilgi ve tecrübe kazanımları her ilimiz veya ilçemiz insanına kaliteli hizmet olarak dönüyor. Bu yüzden Başkanlar Zirvesi’ni önemsiyorum” dedi.

12 Şubat Cuma günü zirvede, daha önce A Milli Türk Futbol Takımı’nın ve Galatasaray Futbol Takımı’nın psikolojik danışmanlığını yapmış olan Psikolog Prof. Dr. Acar Baltaş, Belediye Başkanlarına “Potansiyeli Performansa Çeviren Lider” başlıklı bir sunum yaptı.

Dr. Moral olarak tanınan Dr. Halil İbrahim Erbıyık, genel hekimlik bilgileri ile entelektüel birikimini harmanlayarak hazırladığı “Sağlıklı Yönetici, Mutlu Toplum” sunumunda yoğun ve stresli bir tempoda çalışan başkanlara sağlıklı yaşamın sırlarını verdi. Zirve kapsamında 13 Şubat Cumartesi günü düzenlenen Başkanlar Forumu’nda ise belediye başkanları değişen dünyada yerel yönetimlerin rolünü ve bu doğrultuda Marmara Belediyeler Birliği’nden beklentilerini dile getirdi.