BELEDİYE BAŞKANIMIZ M. SELAHATTİN ÇETİNTAŞ’I ÖLÜM YIL DÖNÜMÜNDE BİR KERE DAHA RAHMETLE VE ÖZLEMLE ANIYORUZ

DSC_0449 copy

İlçemizde büyük bir başarıyla iki dönem Belediye Başkanlığı yapmış, değerli hemşehrimiz M. Selahattin ÇETİNTAŞ’ı ölümünün beşinci yıl dönümünde bir kere daha rahmetle ve özlemle anıyoruz.

İlçemiz için tam sekiz yıl boyunca canla başla çalışan, Osmaneli için hiçbir zaman unutulmayacak eserler bırakan ve beş yıl önce geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden çok kıymetli eski Osmaneli Belediye Başkanımız M. Selahattin ÇETİNTAŞ’a bir kere daha Allah’tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diliyoruz. Ölümün bu dünya hayatı için elim bir son olduğunu ancak insanın hayattayken, her zaman hayırla yad edileceği eserler bıraktığında onun hiçbir zaman unutulmayacak olmasının bilincinde olarak Belediyemizce eski Başkanımız M. Selahattin ÇETİNTAŞ için bir anma programı tertip ettik.

16.04.2016 Cumartesi günü ikindi namazı sonrasında eski Osmaneli Belediye Başkanımız M. Selahattin ÇETİNTAŞ’ı kabri başında anacağız. Akşam namazından sonra ise Rüstem Paşa (Ulu) Camii’nde Başkanımızın ve tüm ölmüşlerimizin ruhuna ithafen mevlit-i şerif okutulacaktır. Belediyemiz tarafından düzenlenecek anma ve mevlit programına tüm halkımız davetlidir.

Okunma Sayısı: 1.304