BELEDİYE BAŞKANIMIZIN, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

8240a1907e29481b04619a0df33df9ab_L

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkanımız, mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Türk Milletinin onur mücadelesi olarak kabul ettiği, bağımsızlık ve özgürlük umutlarının inanca dönüştüğü, fedakârlık, kahramanlık ve şerefle dolu tarihimizin önemli dönüm noktalarından biri olan Kurtuluş Savaşı hareketinin başlatılarak aziz milletimizden alınan destekle bağımsızlık meşalesinin yakıldığı Gazi Mustafa Kemal’in Samsun’a çıkışının 97. Yıl dönümünü heyecanla kutluyoruz.

Vatanı işgal edilen ve zulme uğrayan bütün toplumlara örnek olmuş bir mücadelenin kahramanı olan aziz milletimiz, şanlı tarihimizde defalarca olduğu gibi sıkıntılarla dolu o dönemden de başarıyla çıkmıştır. Bizler de ecdadımıza layık olabilmek adına birlik ve beraberlik içinde, onlardan emanet aldığımız bu güzel vatanın tekrar o kara günleri yaşamaması için, bütün gayretimizle çaba göstermeliyiz.

Bu vesile ile gençliğimize bayram olarak armağan edilen bu anlamlı günde, ülkemizin bağımsızlığının elden gitmemesi için büyük mücadele veren ecdadımızı ve Mustafa Kemal Atatürk’ü saygıyla anar, aziz milletimizin ve gençlerimizin bayramını en kalbi duygularımla tebrik ederim.”