BELEDİYE BAŞKANIMIZIN RAMAZAN AYI MESAJI

13320707_10208787005050464_2638367208777493114_o

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Ramazan ayı dolayısıyla yayınladığı mesajda “Ramazan ayı yardımlaşma, dayanışma ve arınma ayıdır. Heyecan ve hasretle beklediğimiz Ramazan ayı On Bir Ay’ın Sultanı’dır” dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da iftar programı düzenleyeceklerini belirten Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “Geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan ayı iftarlarına bu yıl da devam edeceğiz. 5 ayrı mahallemizde ve Belediyemiz Sosyal Hizmetler Salonunda vatandaşlarımızla birlikte komşuluk ilişkilerimizin canlandırılmasına da vesile olarak oruçlarımızı açacağız.

Ramazan ayının Müslümanlar açısından çok önemli bir ay olduğunu belirten Başkanımız, “Bu ayın diğer aylar arasında seçkin bir yeri vardır. Çünkü Kutsal Kitabımız Kur’an bu ayda indirilmeye başlanmıştır. Kur’an-ı Kerim’de bin aydan daha hayırlı olduğu bildirilen “Kadir Gecesi” yine bu ay içerisinde kutlanır. Ayrıca insanların temel ibadetlerinden olan oruç da bu ayda tutulur. Ramazan ayı yardımlaşma ve dayanışma ayıdır. Bu nedenle Ramazan Müslümanlar için en kutsal aydır ve ona on bir ayın sultanı denilmiştir” dedi.

Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Ramazan ayının buna vesile olmasını temenni eden Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “Ramazan ayının şahsımız, ailemiz, milletimiz, bütün İslam alemi, hemşerilerimiz ve tüm insanlık için hayır, huzur ve barış getirmesini, insanlığı manevi yönden yüceltmesini Yüce Allah’tan diliyorum” dedi.