DARBE ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BELEDİYEMİZ ÖNÜNDE MEVLİD-İ ŞERİF OKUTULDU

06-IMG_5001

15 Temmuz Cuma akşamı devletimize, halkımıza ve ülkemize karşı düzenlenen hain darbe girişiminde milletimiz, her şeyi göze alarak darbeyi geri püskürttü. Demokrasimiz, vatanımız, bayrağımız ve dinimiz uğruna 240 vatandaşımız gözünü kırpmadan canını verdi, şehit oldu.

16 Temmuz Cumartesi akşamı ülkemiz genelinde aziz şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif okutuldu. Milli birlik ve beraberliğimizi, milli irademizi tehdit eden vatan hainlerine karşı Yüce Türk Milleti tepkisini en sert şekilde gösterdi ve adeta gövde gösterisi yaptı. Osmaneli ilçe halkımız ise her kesimden, her görüşten vatandaşıyla birlik ve beraberlik içerisinde meydanlarda “demokrasimizin ve devletimizin yanındayız” dedi. Bu şekilde ilçemizde 15 Temmuz akşamı başlayan demokrasi nöbeti o akşamdan beri aralıksız devam etmekte.

Dün akşam Belediye binamız önünde Osmaneli İlçe Müftülüğümüzün destekleriyle darbe şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Düzenlenen programda Osmaneli cami imamları Kur’an-ı Kerim Tilaveti okudular.

Programımıza Osmaneli Kaymakamı Edip ÇAKICI, Osmaneli İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Merdan AKBULUT, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Osmaneli İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan ALAÇ, Osmaneli İlçe Müftüsü Aydın BOSTANCI, Ak Parti İlçe Başkanı Yalçın KARACA,  Belediye Başkan Yardımcımız Hayati KABA, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Hakan ÖZKAN, Belediye Meclis Üyeleri, kamu personeli ve binlerce vatandaşımız katıldı. Kur’an-ı Kerim Tilaveti eşliğinde şehitlerimiz ve ülkemizin bekası için dualar edildi.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, düzenlenen program ile ilgili yaptığı açıklamada  “Darbecilere karşı demokrasiye sahip çıkma nöbetine devam ediyoruz. Bu gece demokrasi şehitlerimize ve tüm şehitlerimize İlçe Müftülüğümüz ile birlikte Kur’an-ı Kerim okuttuk. Kaymakamımız, Jandarma Komutanımız, Emniyet Müdürümüz, tüm daire müdürleri, Sivil Toplum Örgütleri, İl-İlçe Başkan ve Yöneticileri, hanımefendi ve beyefendilerin katıldığı gecemizde hocalarımızın Kur’an-ı Kerim okumaları ve sonrasında müftümüzün dua ettirmesiyle program sona erdi. Her görüşten katılan tüm Osmaneli halkına sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.