DEMOKRASİ NÖBETİMİZE MEHTERAN TAKIMI EŞLİK EDECEK

1-ÇÇÇ

15 Temmuz darbe girişiminden bu yana yurdumuzun dört bir yanında aziz milletimiz, meydanlarda demokrasinin yanında yer alarak darbeye “dur” dedi. İlçemiz Osmaneli’nde de halkımız on üç gündür vatanımız için meydanlarda. Osmaneli Belediyesi olarak her akşam düzenlediğimiz farklı programlarla vatandaşlarımızla birlikte demokrasi nöbetlerine coşkulu bir şekilde devam ediyoruz.

On üç gündür hiç durmaksızın devam eden demokrasi ve milli birlik, beraberlik nöbetlerimize 29 Temmuz Cuma akşamı yani yarın akşam Mehteran Takımı eşlik edecek. Akşam saat 20:00’de başlayacak programımıza tüm halkımız davetlidir. Programda ayrıca halkımıza pilav ikramı da yapılacaktır. Vatan hainlerine inat birlik ve beraberlik içerisinde meydanlardayız.