HUZUR VE KARDEŞLİK SOFRALARI BU DEFA HACELOĞLU MAHALLEMİZDE KURULDU

20-IMG_3746

Belediyemiz tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ve geleneksel hale getirilen mahalle iftarlarının üçüncüsünde Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, Haceloğlu mahallesi sakinleri ile huzur ve kardeşlik sofralarında bir araya geldi.

İlçemiz Haceloğlu Mahallesinde gerçekleştirilen ve binlerce  vatandaşımızın katıldığı iftar programına Osmaneli Kaymakamı Edip ÇAKICI, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın KARACA, Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan ALAÇ, Belediye Başkan Yardımcımız Hayati KABA ve belediye personeli katıldı. Mahalle sakinleri ile birlikte oruç açan Belediye Başkanımız Münür ŞAHİN, Ramazan ayının insanlığa birçok şeyi hatırlattığını, bedenlerimizin saatlerce aç ve susuz kaldığını, bu açlık ve susuzluğun ihtiyaç sahibi olan insanların halini daha iyi anlamamızı sağladığını söyledi. Ramazan ayının birlik ve beraberliğin sergilendiği en güzel ay olduğunu belirten Başkanımız, “Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu temsil ettiğini vurguladı. “Osmaneli’nde 5 farklı mahallede iftar programı gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, bu mübarek ayda genç-yaşlı, zengin-fakir hiçbir ayrım olmaksızın bir aile gibi aynı sofranın etrafında buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu duyguyla iftar sofrasına geliyoruz, suyumuzu, ekmeğimizi, yemeğimizi bölüşüyoruz. Bunu yapamayan toplumlar herhalde iflah olmaz diye düşünüyorum” dedi. Başkanımız, Tasavvuf musikisi eşliğindeki Mahalle iftarlarına her hafta bir mahallede buluşmak üzere devam edileceğini de ifade etti.

Renkli görüntülerin oluştuğu iftar programında konuklar, ilahi grubunun güzel eserleri ile keyifli anlar yaşadı.