İFTAR PROGRAMIMIZA GÖSTERDİĞİNİZ YOĞUN İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜRLER OSMANELİ

18-IMG_3369

İlçemiz Osmaneli, dün akşam çok büyük bir iftar programına ev sahipliği yaptı

Belediyemizin düzenlemiş olduğu ve ülkemizin seçkin hafızlarının katılımıyla gerçekleştirilen Kur’an tilaveti eşliğindeki iftar programına binlerce vatandaşımız katıldı.

İlçemizin bugüne kadarki en büyük iftar programı olan etkinliğe Kaymakamımız Edip ÇAKICI , Belediye Başkanımız YMM. Münür ŞAHİN , AK Parti İlçe Başkanı Yalçın KARACA, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tezcan ALAÇ , Bilecik İl Müftüsü Necati AKKUŞ , İl Genel Meclis Üyesi Hakan ÖZKAN, davetliler ve yaklaşık beş bin vatandaş katıldı.

Türkiye’nin önde gelen hafızlarından Yrd. Doç. Dr. Fatih ÇOLLAK , Kartal Yunus Emre Camii İmam Hatibi  Hafız Mehmet PERVANE ,Aksekili Mehmet Uslu Camii İmam Hatibi Hafız Mahmut SAĞIR , İstoç Camii İmam Hatibi Hafız Mustafa KIZILCAOĞLU iftar programımıza katılarak Osmanelili hemşerilerimize Kur’an ziyafeti verdi.

Dana sonra oruçların açılmasının ardından Bilecik İl Müftüsü Necati AKKUŞ tarafından dua edildi. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN , tüm katılımcılara programa teşriflerinden dolayı teşekkür ederek bir konuşma yaptı. Başkanımız yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi : Bugün mübarek Ramazan ayının 5 günü . Bu vesileyle Osmaneli genelinde vatandaşlarımız ile bir kaynaşma yemeği yaptık. Gerçekten de büyük bir kalabalıkla iftar yemeğine çok sayıda vatandaşımız katıldı. Programımıza katılan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Düzenlediğimiz iftar programına Kur’an ziyafetiyle renk katan ülkemizin önde gelen hafızlarından olan Fatih Hocamıza, Mehmet Hocamıza,Mustafa Hocamıza ve Mahmut Hocamıza ayrıca çok teşekkür ediyorum. Herşey Osmaneli için , herşey hemşerilerimiz için.

Okunma Sayısı: 1.109