İLÇEMİZ “LOKMAN BİZİM ŞEHİRDE” PROGRAMINDA

0e055015385980da4e111a90c5284edc_L

Tv 360 Kanalı’nda yayınlanan ve severek izlenen “Lokman Bizim Şehirde” programı 4 Şubat 2016 tarihinde ilçemizde çekimlerini tamamlamıştı.

Güzel ülkemizin illerinin ve ilçelerinin tarihi, kültürel, ekonomik ve sosyal yaşantılarını ekrana taşıyan “Lokman Bizim Şehirde” programında Sanayileşmiş Tarih ve Kültür kenti Osmaneli de sahip olduğu bütün değerleriyle ekrana taşınmıştı.

Geleneksel Osmaneli Evlerinin, Tarihi Rüstem Paşa Camiinin, önemli bir kalıntı olan Rum Ortodoks Kilisesinin, muhteşem doğasının ve yöresel yemeklerinin sergilendiği “Lokman Bizim Şehirde” programı 22-25 Şubat tarihleri arasında saat 11:30 ile 12:15 arasında yayınlanacaktır.

Güzel ilçemiz Osmaneli’nin sesinin ekranlar vasıtasıyla bütün Türkiye’ye duyurulacağı program ile şehrimize ait yöresel yemekler, özgün gelenek ve görenekler ekrana taşınırken ilçemizin tarihi, kültürü ve sosyal yaşamından güzel kareler de izleyici ile buluşacak. Bütün hemşehrilerimizi 22-25 Şubat tarihleri arasında Saat 11:30-12:15 arasında bu güzel programı izlemeye davet ediyoruz.

Okunma Sayısı: 1.092