KOCAELİ MİLLETVEKİLİ İLYAS ŞEKER İLÇEMİZDEYDİ

9f9f79e544fb8eb705d18df3c18b9f0a_L

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyaş Şeker, Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin’i makamında ziyaret eti.

Aynı zamanda AK Parti 1. Bölge Koordinatörü de olan Milletvekili İlyas Şeker ile beraberindeki heyeti, Osmaneli’ye gelişinde Belediye Başkanımız Münür Şahin, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak, AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca, AK Parti İl Genel Meclis üyesi Hakan Özkan karşıladı. Belediye Başkanımızın makamında gerçekleştirilen görüşmede Kocaeli Milletvekili Şeker, belediye olarak Osmaneli tecrübeli bir başkana ve parti düzeyinde de başarılı bir ilçe başkanına sahip olduğunu vurgulayarak AK Parti olarak yerel yönetimlerde başarılı işlere imza attıklarını belirtti. Osmaneli’nin, belediyecilik anlamında çok iyi çalıştığını, ülke çapında birçok ilke imza atan bir şehir olduğu vurgusunu yapan Şeker, “Gerçekten çok güzel ve gelişmekte olan bir Osmaneli gördüm. Osmaneli Belediyesini ve Belediye Başkanı Münür Şahin’ i tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin ise, kısa sürede Sakarya Nehri kenarının düzenlenme projesi, çöp konteynırlarının ve çöp toplama araçlarının yenilenmesi, yolların kilitli parkeyle döşenmesi, alt yapı sorunlarının çözümü gibi daha birçok hizmeti Osmaneli halkı ile buluşturduklarını söyledi. Başkanımız “Osmaneli’ de verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Halkımızın bu konudaki memnuniyetleri ise bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Gerçekleştirdiğimiz projeler sayesinde aldığımız olumlu tepkiler bizleri daha çok heyecanlandırıyor. Osmaneli’nin marka şehir olması için var gücümüzle çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Karşılıklı sıcak sohbet içinde geçen görüşmenin ardından Belediye Başkanımız Münür ŞAHİN, Kocaeli Milletvekili Şeker’ e günün anısına binaen Geleneksel Osmaneli Evlerinin olduğu bir tablo hediye etti. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve beraberindeki heyet daha sonra Bilecik’te incelemelerde bulunmak üzere ilçemizden ayrıldı.