OSMANELİ ADLİYESİ SAVCI VE HAKİMESİ’NDEN BAŞKANIMIZA VEDA ZİYARETİ

13418378_10208869305427922_2423578939794361797_o

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)’nın kararnamesi ile Osmaneli Adliyesinden Samsun’un Çarşamba İlçe Adliyesine atanan savcı Volkan IŞIK ile hakim olan eşi Burçin IŞIK, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN’e veda ziyaretinde bulundular.
Görev yeri değişen savcı Volkan Işık ve eşi hakim Burçin Işık, ilçeye yaptığı hizmetlerden dolayı Başkanımıza teşekkür ettiler. Belediye Başkanımız da, ilçenin refah ve huzuruna sağladıkları katkılardan ve hizmetlerinden dolayı Volkan Işık ve eşi Burçin Hanım’a teşekkür ederek kendilerine yeni görev yerlerinde başarılar diledi.

AK Parti İlçe Başkanı Yalçın Karaca ise, adaletin sağlanması adına görevde bulundukları için kendilerine teşekkür ederek, “Tüm Osmaneli halkı adına şükranlarımızı sunuyor, bundan sonraki çalışmalarında başarı, huzur, mutluluk ve sağlık diliyoruz” dedi.

Okunma Sayısı: 2.187