OSMANELİ BELEDİYESİ YENİ MEZBAHANE İNŞAATI TAMAMLANDI

13434949_10154211746128006_4036482754688785887_n

Belediyemiz tarafından yapımına başlanan modern mezbaha binasının inşaatı tamamlandı.

Osmaneli Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve Tarım Bakanlığı standartlarına uygun olarak inşa edilen yeni mezbaha nihayet tamamlandı. Osmaneli Belediyesi yeni mezbaha tesisi aynı zamanda Bilecik bölgesinde “son yönetmeliklere göre yapılan ilk mezbaha” ünvanını da aldı.

Çalışmalarla ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, yapımı tamamlanan yeni mezbaha tesisimizin son teknolojik aletler ile hizmet vereceğini belirtti. Yeni mezbaha binasının tamamlanmasıyla daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda kesim yapılacağını da ifade eden Başkanımız, “Yeni mezbahamız, içerisinde küçük ve büyükbaş hayvan kesim alanlarının farklı farklı yer alacağı şekilde projelendirildi. Tesisimizin açılışını Kurban Bayramı’na kadar yapmış olacağız. Yapımı tamamlanan tesisimiz, ilçemize ve köylerimize hizmet verecek. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Okunma Sayısı: 1.740