OSMANELİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDEN KUTLU DOĞUM PROGRAMI

15-IMG_0938

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Osmaneli İlçe Müftülüğümüz halkımız için çok güzel bir program sundu.

Osmaneli İlçe Müftülüğümüz tarafından Sosyal Hizmetler Salonunda gerçekleşen “Gelin Birlik Olalım” Konferansına Kaymakamımız Sn. Edip ÇAKICI, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, İlçe Müftüsü Sn. Aydın BOSTANCI, SMMMO Başkanı Sn. Süleyman KIRAL, Ziraat Odası Başkanı Sn. Ertuğrul ÜNVER, İl Genel Meclis Üyeleri ve çok sayıda misafir katıldı. Program, saygı duruşu, İstiklal Marşı ve ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, programda yaptığı konuşmada Hz. Peygamber’in yaratılmışların en şereflisi olduğunu, tüm insanlığa gönderilen son peygamber son elçi olduğunu ve O’nun yolundan giden herkesin gerçek mutluluğa ve saadete ulaştığını ifade etti.

Daha sonra programa konuşmacı olarak katılan Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdür Vekili Fatih KURT, Tevhid ve Vahdet temalı konularla Hz. Peygamber’in hayatında Birlik ve Beraberlik örneklerini seyircilere anlattı. 4-6 yaş Ertuğrul Gazi kreş öğrencileri ise ilahiler ve ezgiler eşliğinde gösterilerini

sergiledi. 7’den 70’e tüm insanlığın Peygamberi olan Hz. Muhammed’i (s.a.v.) yaşlı-genç, çocuk-ihtiyar herkes andı. Minik kızların renkli gösterilerine de sahne olan program sonunda okullar arasında gerçekleşen “Peygamberimiz” konulu şiir yarışmasında derece alan öğrencilere hediyeleri verildi.

Program İlçe Kaymakamımız Sn. Edip ÇAKICI’nın konuşmacı Fatih KURT’a plaket takdim etmesiyle sona erdi.

Okunma Sayısı: 1.219