OSMANELİ TURİZMDE HEDEFLERİNE HIZLA ULAŞIYOR

1-IMG_0347

Sanayileşmiş Tarih ve Kültür Kenti Osmaneli, turizmde hedeflediği değere ulaşıyor. Tarihi dokusu ve sahip olduğu eserleriyle, muhteşem doğasıyla herkesi kendine hayran bırakan Osmaneli, her hafta sonu ziyaretçi akınına uğruyor.

Özellikle son dönemde Belediyemiz tarafından yapılan yatırım ve tanıtımlar Osmaneli’ye olan ilgiyi artırdı. Üniversitelerin ve Turizm Acentelerinin ilgisini çeken Osmaneli her hafta sonu farklı misafir gruplarına ev sahipliği yapıyor.2-IMG_0362

Başta İstanbul olmak üzere Bursa, Eskişehir, Sakarya, Kocaeli, Ankara ve daha pek çok büyükşehirden gelen misafirlerimiz Geleneksel Osmaneli Konaklarını, Tarihi Rüstem Paşa Camiini ve Aya Yorgi Rum Ortodoks Kilisesini, Tarihi Köprülerini özellikle de Kudüs Hac Yolu üzerinde bulunan Roma Köprüsünü, Türkiye’nin 3. Büyük nehri olan Sakarya’yı ve mesire yerlerini, eşsiz Osmaneli manzarasını gözler önüne seren Tekke Seyir Tepesini ziyaret ederek ilçemizin tarihi ve doğal güzelliğine şahit oluyor.

Osmaneli Belediyesi olarak ise gelen misafirlerimize rehber hizmeti vererek onların ilçemizi daha yakından tanımalarına olanak sağlıyoruz. İlçemize ziyarette bulunan acente yetkilileri ise Osmaneli’nin bölgede turistik anlamda çok ayrı ve önemli bir yerinin olduğunu, ilerleyen zamanlarda ise çok daha fazla tur gruplarının Osmaneli’ye ziyarette bulunacağını dile getirdi.IMG_2523

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN ise Sanayileşmiş Tarih ve Kültür Kenti Osmaneli hedeflerine hızla ulaşıldığını, tarihi konaklarıyla, muhteşem doğasıyla ve sağlık turizminde atılan büyük adımlarla Osmaneli’nin çok yakın bir gelecekte turizm anlamında bölgenin parlayan bir yıldızı olacağını ifade etti. Ayrıca çok kısa bir zaman içerisinde açılacak olan ve tarihte Emeviler döneminden beri kullanılagelen Osmaneli Belediyesi Prof. Dr. Yunus SÖYLET İçmeler Tesisinin Osmaneli için turizmde çok büyük bir değer olacağını söyledi.

Okunma Sayısı: 1.786