OSMANELİ’NDE YOL ÇALIŞMALARINDA SONA GELİNDİ

6-13668938_10209135257396555_2683814203434517314_o

Osmaneli Belediyesi, eskiyen, zamanla yıpranan yollar için yaklaşık iki yıldır çalışma yürütmekte. Osmaneli Belediyesi’nin aralıksız devam eden çalışmaları sonunda Osmaneli yolları daha da kullanışlı hale geldi.

İki sene önce başlayan parke taş döşeme çalışmalarımızda nihayet sona gelindi. Her geçen gün Osmaneli’ni daha da yaşanılır kılmak, Osmaneli Belediyesi’nin en öncelikli hedefleri arasındadır. Osmaneli Belediyesi Fen İşleri Birimimiz, gece gündüz çalışarak Osmaneli yollarını en uç noktalara kadar yeniliyor.

Osmaneli Belediyesi Fen İşleri Birimimizin yaptığı çalışmalar ile ilçemizin dört mahallesi yeniden düzenlendi. Camicedit, Camikebir, Haceloğlu ve İnönü Mahallelerindeki düzenlemelerde daha kullanışlı ve geniş yollar tercih edilerek aynı zamanda park sorunları da çözülmüş oldu. Fakat İstasyon mevkiinde henüz doğalgaz tesisatı döşenmediği için parke taş çalışmalarına başlanamadı. İlerleyen zamanlarda doğalgaz döşendikten hemen sonra yol düzenlemeleri yapılacaktır.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, yol çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada; “Osmaneli 60 bin kişilik nüfusa hizmet edecek alt yapıya sahip oluyor. İlçemiz, yatırımlarımızla halkımızın Osmaneli’nde yaşıyor olmaktan mutlu olacakları konuma geldi. Osmaneli, bölgemizin tercih edilen yerleşim yeri olma yolunda hızla ilerliyor” dedi.

Okunma Sayısı: 1.005