PROF. DR. RECEP PEKDEMİR OSMANELİ’NDE | Osmaneli Belediyesi

PROF. DR. RECEP PEKDEMİR OSMANELİ’NDE

1-DFGHY

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep PEKDEMİR ilçemizde bir konferans sunuyor.

Belediyemiz ve Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası işbirliğinde düzenlenen “Muhasebe’de İlk Ders” konferansını İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep PEKDEMİR sunacak.

Muhasebe çalışanları ve yöneticilerinin, iş adamlarının, iş çevrelerinin ve üniversite öğrencilerinin büyük istifade edebileceği bu program ilçemizin prestijine de yoğun bir katkı sağlayacak.

Osmaneli Belediyesi olarak üniversitelerle işbirliği sağlamak akademik çevrelerle birlikte ortaklaşa hareket etmek her zaman hedeflerimiz arasındadır. İlçemizde akademisyenleri, öğretim üyelerini ve üniversite öğrencilerini ağırlamaktan büyük onur ve gurur duyduğunu belirten Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, üniversite camiasıyla birlikte hareket etmenin Belediyemize ve ilçemiz Osmaneli’ne profesyonel bir katkı sağladığını dile getirdi.

Osmaneli Belediyesi ve Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası tarafından hazırlanan, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep PEKDEMİR tarafından gerçekleştirilecek olan konferans 22 Nisan 2016 Cuma günü saat 14:30’da ilçemiz Necla Hanım Konağı’nda yapılacaktır. İlçemiz için oldukça önemli olan bu konferansa tüm katılımcılarımızı bekliyoruz.

Okunma Sayısı: 1.411