TAEKWONDO SPORCUMUZ BALKAN ŞAMPİYONU OLDU

37e331b7a1b39f090b1249a069a513d3_L

1308 Osmaneli Belediyespor Taekwondo branşından ilçemize uluslar arası bir başarı daha geldi.

Ülke içinde ve dışında başarılara doymayan 1308 Osmaneli Belediyespor Taekwondo branşımız bu defa Balkan Şampiyonluğunu ilçemize hediye etti.

1-2 Eylül tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilen Gençler Milli Takım seçmelerinde 1308 Osmaneli Belediyespor Taekwondo sporcumuz Pelin YILDIZ Türkiye 3.’sü olmuştu. Bu kapsamda 1308 Osmaneli Belediyespor bünyesinde Antrenörümüz Mensur DÜŞ ile çalışmalarına aralıksız devam eden sporcumuz Pelin YILDIZ, seçmelerde 3. Olarak 5-6 Aralık 2015 tarihlerinde Sırbistan’da yapılacak olan Gençler Balkan Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştı.

5-6 Aralık tarihlerinde Sırbistan’da gerçekleşen müsabakalardan beklenen galibiyet gecikmedi. Sırbistan’da düzenlenen Gençler Balkan Şampiyonasında 1308 Osmaneli Belediye Spor taekwondocumuz Pelin YILDIZ, Balkan Şampiyonu olmuştur.

Bizlere ve ilçemize bu gururu ve mutluluğu yaşatan sporcumuz Pelin YILDIZ’ı Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin tebrik ederek, 1308 Osmaneli Belediyespor Taekwondo antrenörümüz Mensur DÜŞ’ü, sporcumuzun ailesini, kulüp yöneticilerimizi ve emeği geçen herkesi kutladı.