TÜM HALKIMIZI İFTAR PROGRAMLARINA BEKLİYORUZ

13320707_10208787005050464_2638367208777493114_o

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, ilçemizde Ramazan Ay’ı ile ilgili tüm çalışmaların tamamlandığını dile getirdi.

Ramazan Ay’ı ile ilgili bütün çalışmaların tamamlandığını ve Osmaneli Belediyesi olarak Ramazan Ay’ına hazır olduklarını ifade eden Başkanımız, “Osmaneli Belediyesi bilindiği üzere Ramazan Ay’ını Osmanelili hemşerilerimizle dolu dolu yaşamayı ve yaşatmayı hedefleyerek sosyal belediyecilik uygulamasını da yerine getirmiş oluyor. Yine Osmaneli Belediyesi olarak geçmiş Ramazanları yaşatmak adına da çalışmalarımızı sürdürmekteyiz” dedi.

Ramazan boyunca Belediyemiz Sosyal Hizmetler Salonunda iftar yemeği ikram edileceğini dile getiren Başkanımız; “Tüm hemşerilerimize kapımız açık. Bununla birlikte bir gelenek haline gelen, mahalle adabını komşuluk ilişkilerini daha da canlandıracağımız ve mahalle kaynaşmasını sağlayacağımız mahalle iftarlarımız da bu sene yine devam edecek. Şeyh Edebali Grubu Tasavvuf Musikisi eşliğinde beş mahallemizde iftar programı düzenlenecek. 9 Haziran Perşembe günü İnönü Mahallesi Ertuğrul Gazi Camii yanında, 16 Haziran Perşembe günü Camicedit Mahallesi İsmet Paşa Caddesinde, 23 Haziran Perşembe günü Haceloğlu Mahallesi Halk Eğitim Bahçesi arkasında, 28 Haziran Salı günü TOKİ Mahallesi Park alanında ve 30 Haziran Perşembe Günü Camikebir Mahallesi Osmaneli Belediyesi Sosyal Hizmetler Salonunda yapılacak olan iftar programlarına tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

Okunma Sayısı: 1.438