YAZ SPOR OKULLARIMIZA İLGİ BU YIL DA ÇOK YOĞUN

13403372_10208809752459135_2170790848164218599_o (1)

Osmaneli Belediyesi tarafından, 1308 Osmaneli Belediye Spor, Gençlik Spor ve Milli Eğitim işbirliği ile gerçekleştirilen yaz spor okullarımıza ilgi bu sene de yine oldukça yoğun.

Bayram tatili nedeniyle bir haftalık ara verilen yaz spor okulları tatil dönüşü kaldığı yerden yine devam edecek. Futbol, voleybol, basketbol, atletizm, taekwondo, yüzme, güreş, tenis ve halk oyunları gibi branşları içeren spor okullarımızda deneyimli branş hocalarımızla eğitimler devam ediyor.

1308 Osmaneli Belediye Spor Kulüp Başkanı Hayati KABA, sportif hedeflerini kısaca “gençlere ve çocuklara spor yaptırmak, içlerinden yarışmacı özelliğine sahip olanların yeteneklerini tespit etmek ve bu yetenekleri 1308 Osmaneli Belediye Spor’da değerlendirmek” olarak belirlediklerini ifade etti.

Geçtiğimiz yıl 1308 Osmaneli Belediye Spor, bünyesindeki tüm branşlarda oldukça başarılı bir sezon geçirmişti. Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, amaçlarının “yaz tatilinde tüm öğrencilere spor olanağı sağlayarak birlik ve beraberlik içerisinde ekip ruhuyla hareket eden, paylaşımcı, problem çözücü, sağlam fiziğe ve kondisyona sahip bir nesil yetiştirmek” olduğunu açıkladı.

Osmaneli’nde spora olan yoğun ilgi, yaz spor okullarında da devam ediyor. Kursları başlayan spor okullarımıza kayıt olmak isteyenler Belediyemize müracaat edebilir.

Okunma Sayısı: 1.221