YENİ AMBULANSIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

v538m6

Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik İl Halk Sağlık Müdürlüğü’ne tahsis edilen 7 ambulansın devir teslim töreni yapıldı. Osmaneli ambulansını teslim aldı.

Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinin bahçesinde gerçekleşen törene Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi NAYIR, Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim TAŞ ve çok sayıda protokol üyesi katıldı.

Düzenlenen programda konuşma yapan AK Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR, 112’nin önemine değinerek AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir ise 112’nin önemine değinerek, “Bugün burada sağlık teşkilatımıza kazandırdığımız ambulansların hizmete alınması için düzenlemiş oluğumuz törende bir aradayız. 2002 yılında şartnamelere uygun standartlara uygun ambulans sayımız 2 tane idi. 2002 yılından geldiğimiz noktayı tarif etmeye gerek yok. 2002 yılında 2 adet ambulans bulunurken, şuan 34 ambulansımız var. Gönül arzu eder ki bu ambulanslara ihtiyaç olmasın, hastanelere ihtiyaç olmasın. Ama böyle bir şey hayat akışının içinde değil. Şunu söylemek istiyorum nerede olursak olalım devlete ne zaman ihtiyaç hissedersek hemen yanımızda 112 aracılığı ile hemen ambulansı, o yetişemiyorsa bir helikopteri, eğer ihtiyaç duyuyorsa bir ambulans uçağı artık milletimizin istifadesine sunduk.” diye konuştu.

Sağlık Bakanlığı tarafından Bilecik Sağlık Müdürlüğü’ne teslim edilen yedi ambulanstan bir tanesi ise ilçemize tahsis edildi. Böylece ilçemiz acil durumlar için bir ambulans desteğine daha sahip oldu. Osmaneli için sağlık hizmetlerine çok ayrı bir önem veren Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, ilçemize bu imkanı sağlayan başta Milletvekilimiz Sn. Halil ELDEMİR’e, İl Başkanımız Fikret KARABIYIK’a, İlçe Başkanımız A. Yalçın KARACA’ya, İl Genel Meclis Üyesi Hakan ÖZKAN’a ve tüm Belediye Meclis Üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti. Başkanımız aynı zamanda konu ile ilgili yaptığı açıklamalarında “ulaşımda yoğun trafiğin yaşandığı ve 22.000 kişiye sağlık hizmeti veren Osmaneli için yeni tahsis edilen ambulansın çok büyük katkı sağlayacağını” da dile getirdi.

Okunma Sayısı: 1.132