10.YÖREX FUARI BİLECİK TSO STANDINDA YERİMİZİ ALDIK. | Osmaneli Belediyesi

10.YÖREX FUARI BİLECİK TSO STANDINDA YERİMİZİ ALDIK.

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB’un desteğiyle bu yıl 10’uncusu ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. 27 Ekim tarihine kadar sürecek Pınarlı ANFAŞ’ta gerçekleştirilen fuarda 81 ilden A’dan Z’ye tüm yöresel ürünler sergileniyor. 5 gün boyunca sürecek olan fuara ilginin yoğun olması beklenirken Bilecik’in yöresel ürünlerini Osmaneli Belediyesi ve Pazaryeri ürünleri temsil ediyor.

Fuara ilişkin açıklamalarda bulunan Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Keskin, “Bilecik Ticaret ve Sanayi Odamızın Meclis üyeleri YÖREX Fuarı’nın 10.yılı programında Antalya ve Bilecik buluşması gerçekleşmiş oldu.TSO standımızda yerini alan Osmaneli Belediyesine ve Pazaryeri Belediyesine çok teşekkür ediyoruz dedi.

Diğer yandan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Bilecik il ve ilçelerinin açmış olduğu yöresel ürünler standlarını ziyaret etti. Hisarcıklıoğlu, Pazaryeri Belediyesi’nin açmış olduğu stantta ilçenin ünlü bozasından tadarken,Osmaneli Belediyesi’nin açmış olduğu stantta ise ilçenin salçalı ekmeğinden,ayva lokumundan tattı,Lefke Bezini inceledi.Kınıklı Salim Yaşar ustanın yapmakta olduğu çömlek sanatını uygulamalı olarak izledi. Başkan Hisarcıklıoğlu, Bilecik fuarları önünde katılımcılar ile birlikte fotoğraf çekindi.