1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR: 1 BAYIRKÖY SPOR: 0 KAZANAN CENTİLMENLİK,BİRLİK VE BERABERLİK,KARDEŞLİK OLDU.

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR: 1 BAYIRKÖY SPOR: 0
KAZANAN CENTİLMENLİK,BİRLİK VE BERABERLİK,KARDEŞLİK OLDU.
Bugün ilçe stadımızda oynanan centilmence,dostluk ve kardeşlik içinde gecen maçta kazanan takımımız oldu.İki taraf sporcularının ve taraftarlarının, yöneticilerinin örnek davranışlar sergiledikleri müsabakada sonuçtan ziyade centilmenlik öne cıktı.Osmaneli Kaymakamımız Naif Yavuz,Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin ve Bayırköy Belediye Başkanımız Mustafa Yaman her iki takımın soyunma odalarına giderek takımlara başarılar dilediler ve maçı birlikte izlediler.

Takımlar sahaya,”Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmetle,minnetle anıyoruz”pankartı ile çıkarken seyircilerden büyük takdir ve alkış aldılar.
Güzel bir havada oynanan maçta ilk yarı 1308 Osmaneli Belediye Spor baskı kuran taraf oldu ve bu baskı sonucu Osmaneli golü buldu.İkinci yarıda Bayırköy Spor sonuç eşitlemek için baskı kursa da müsabaka 1308 Osmaneli Belediye Sporun (Oğulcan Barut dk.34 1 – 0 ) galibiyeti ile sona erdi.

Başkanımız Münür Şahin yaptığı açıklamada;”Bugün galip gelen takımımızın sporcularını,ailelerini,yöneticilerimizi,taraftarımızı kutluyorum.Bugün kazanan centilmenlik,kardeşlik,birlik ve beraberlikti.Ligimize renk katan ve başarılı sonuçları ile beğeni toplayan Bayırköy Sporu özellikle kutluyorum. Bayırköy Spor ileçmiz stadında çok güzel bir futbol ortaya koyarken sporcusu,hocası,taraftarı,yöneticileri ile centilmence mücadeleleriyle seyircimizin de takdirini kazandılar.Bayırköye güzel hizmetlerini sporda da taçlandıran değerli belediye başkanı kardeşim Mustafa Yaman’ı bir kez daha kutluyor,başarılarının devamını diliyorum”dedi..