1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR: 3 – GÖKPINAR SPOR: 1

12288-NO189N

Bugün sahamızda oynadığımız maçta Bilecik Gökpınar Sporu yenen takımımız ligin son haftalarına avantajlı giriyor. Bugüne kadar oynadığımız 21 maçın 20 sini kazanan takımımız toplamda 60 puana sahip.

Belediye Başkanı Münür Şahin yaptığı açıklamada; “Bir altyapı takımı olan 1308 Osmaneli Belediye Spor futbol dışında toplamda 17 branşta faaliyet göstermektedir. Bünyesinde 20 sporcuya yakın milli takım oyuncusu bulunduran ve çok değerli hocalarla önce spor, sonra yarışma diyerek yoluna devam ediyor.

Futbolda U14 de final oynayan,U15 de şampiyon olan alt yapı takımlarımız, yeni başlayan ve iki haftadır devam eden U19 liginde de liderliğini sürdürüyor. Hiç bir şey rastlantı değildir. Planlı Programlı çalışmalarımızla sporda da hedeflere varıyor olmak bizleri mutlu ediyor.

Sporda ana hedefimiz; “Devletine, Vatanına, Bayrağına, Milletine bağlı inançlı çocuklar ve gençler ile üst liglere, milli takımlara sporcu yetiştirmek. “Başta bugünkü galibiyeti alan futbolcularımızı, ailelerini, yöneticilerimizi ve büyük taraftarımızı kutluyorum” dedi.