1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR: 5 – GÖLPAZARI BELEDİYE SPOR: 0 1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR U15: 4 -BOZÜYÜK VİTRA SPOR U15: 1

27544722_1982276118655588_3803010804154371734_n

Osmaneli Sporda başarılarına devam ediyor. Bugün oynanan maçı da galibiyetle tamamlayan A Futbol takımımız Bilecik 1.Amatör Liginde 17.haftada 16.galibiyetini alarak 48 puanla liderliğini sürdürüyor. Gölpazarı Belediye Spor maçı her iki takımında centilmence mücadelesine sahne oldu. Takımımız maçı (5-0)lık sonuçla alarak ŞAMPİYONLUK yolunda devam dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Şahin yaptığı açıklamada; “U15 Futbol takımımızda Bozüyük Vitra Sporu (4-1) yenerek finale kaldı. Finalde Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor ile karşılaşacak takımımıza şampiyonluk yolunda başarılar diliyoruz.

Sporun her branşında oluşturduğumuz değerli hocalar organizasyonunda başarılar elde ederek Osmaneli’nin tanıtımını sağlıyoruz. Gençlerimizi sporla kötü alışkanlıklardan korurken, onların birlikte hareket eden vatanına, milletine, bayrağına, devletine bağlı, milli değerlerine ve dinine sahip çıkan bireyler olarak yetiştiriyoruz.

Sporda amacımız her zaman söylediğimiz gibi; “Gençlerimizi ve çocuklarımızı, değerli hocalarımız eşliğinde yetiştirerek, kuvvetli bir alt yapı oluşturmak ve sonrası Üst liglere, milli takımlara sporcu vermek”. Osmaneli’yi bu hedeflere götüren değerli sporcularımıza, ailelerine, hocalarımıza, yöneticilerimize ve büyük taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Spor CENTİLMENLİK VE KARDEŞLİKTİR.

Bu vesile ile Suriye’de, Irak’ta, yurdumuzun her köşesinde teröre ve onun arkasındaki işbirlikçilerine karşı savaşan kahraman Mehmetçiğimize,  polislerimize Allah güç ,Kuvvet versin. Şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize Allahtan şifalar diliyoruz. Kahraman şehitlerimizin ve Gazilerimizin ailelerine vatana, millete faydalı ve onun için canını feda eden böyle hayırlı evlatlar yetiştirdikleri için Allah onlardan razı olsun diliyoruz” dedi.