1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR: 7 – BOZÜYÜK YEŞİLYURT SPOR:0

Takımımız galibiyet serisine devam ederek bugün sahasında farklı galip geldi ve 6 maçta 6 galibiyete erişti.Gençlere yer vererek sahaya çıkan 1308 Osmaneli Belediye Spor bol gollü bir galibiyet alarak şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürümeye devam etti.Bugünkü maçta rakibimiz Bozüyük Yeşilyurt Spora da centilmence mücadeleleri için teşekkür ediyor,sonraki maçlarında başarılar diliyoruz.

Osmaneli Kaymakamı Naif Yavuz ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin maçı izleyerek çocuklarımıza,gençlerimize destek oldu.Maç sonrası takımımızın sporcularını,hocalarını,sporcularımızın ailelerini ve büyük taraftarımızı kutlayan Kaymakamımız ve Başkanımız sporcularımızı ve hocalarımız tebrik ettiler.

17 branşta faaliyet gösteren 1308 Osmaneli Belediye Spor altyapıda örnek bir kulüp oldu.Osmaneli halkında var olan Birlik ve beraberliğin sporda da devam etmesi ve ilçede spora karşı olan tutku büyük ilgi çekiyor ve destek görüyor.

Bugünkü maçta bizlerle olan Osmaneli Kaymakamımız Naif Yavuz,Osmaneli Belediye Başkanımız Münür Şahin’e çok teşekkür ediyoruz.Osmaneli Belediyesi olarak sporda İlçe Milli Eğitim ve İlçe Gençlik Spor Müdürlüklerimizle işbirliği yaparak örnek bir altyapı kulübü 1308 Osmaneli Belediye Sporu bugünlere taşıdık.Birlik ve beraberlik içinde çok daha büyük başarılara imza atacağız.Emeği gecen herkese teşekkür ediyoruz.