1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR 7- SÖĞÜT SPOR 0

Centilmence gecen maçta milli duygular öne çıktı.Türk bayraklarıyla sahaya çıkan alt yapı takımlarımız ve Türk Silahlı Kuvvetlerine destek pankartıyla sahaya çıkan takımlarımız seyircilerimizden büyük alkış aldı.Takımız sahaya “Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerinin ve Emniyet Güçlerimizin Emrindeyiz”pankartı ile Çıkarken,konuk Söğüt Sporda ” Başımız Sağolsun” pankartıyla sahaya cıktı.

1308 Osmaneli Belediye Spor takımımız çok iyi bir futbol ortaya koyarken,orta-
lama 19 yaş ile ilimizin en genç takımı olarak altyapının önemini bir kez daha herkese gösterdi.Çok yetenekli altyapıdan gelen sporcuları ile takımımız örnek bir kulüp olarakta dikkat çekiyor.Kalıcı başarılar kadar çocuklarımızın ve gençlerimizin yeteneklerini de geliştirme gayreti içindeyiz.

Bugünkü maşta Kaymakamımız Naif Yavuz ve Belediye Başkanımız Münür Şahin yine takımımızı yalnız bırakmayarak her iki takımada başarılar dilediler.
Bugünkü maçta ( 7 – 0 ) lık net bir galibiyet alan takımımızın sporcularını,ailelerini,hocalarımızı,yöneticilerimizi ve büyük taraftarımızı kutluyoruz.Bugün centilmence mücadele eden Söğüt Spora teşekkür ediyoruz,önümüzdeki maçlar için başarılar diliyoruz.