1308 OSMANELI BELEDIYE SPOR ATLETIZM TAKIMIZDA YETİŞEN SPORCUMUZ TÜRKİYE 2.OLDU.

1308 Osmaneli Belediye Spor Atletizm takımımızda yetişen ve Fenerbahçe Atletizm takımına transfer olarak yarışmalara katılan sporcumuz Abdülkerim Akdaş’tan büyük başarı.

Hocamız Sercan Ocak tarafından yetiştirilen sporcumuz,07-08 Mayısta yapılan Türkiye Atletizm Şampiyonasında Abdülkerim akdaş Cirit Atmada 43.45lik derecesiyle gençlerde Türkiye 2.ncisi,yine aynı sporcumuz Gülle atmada 12.98 derecesiyle gençlerde Türkiye 2.ncisi oldu.

1308 Osmaneli Belediye Spor olarak il-İlçe Gençlik ve Spor,İl-İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimizle yaptığımız sporda alt yapı çalışmaları ile Türkiye’de örnek alt yapı kulübü olma başarısını sürdürüyoruz.

1308 Osmaneli Belediye Spor Atletizm takımıza destek olan ve atletlerimize kapılarını açan Fenerbahçe Spor Kulübü Atletizm Şubesine,değerli Hocamız Sercan Ocak ve Sporcumuz Abdülkerim Akdaş’a ve ailesine teşekkür ediyoruz.