1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR, GENÇLER TAEKWONDO TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

1-img_7246

Kadrosunda Milli Takım Antrenörü Mensur DÜŞ yönetiminde Yıldız ve Genç bayanlarda Dünya Şampiyon, Avrupa ve Balkan Şampiyonları ve Türkiye Şampiyonları bulunduran 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo takımı, 7-11 Ekim tarihlerinde Konya’da gerçekleşecek Gençler Türkiye Şampiyonasına sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

16 farklı branşta faaliyet gösteren 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo branşında da sahip olduğu milli sporcuları ile başarılarını sürdürüyor. Bilecik ilinin de gururu olan takımımız 7-11 Ekim tarihleri arasında Konya’da düzenlenecek Türkiye Gençler Taekwondo Şampiyonasına 4 milli sporcu ile katılıyor.

Yıldızlar ve Gençler kategorilerinde bugüne kadar 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo takımı sporcularının yaptığı dereceler;

– Dünya Şampiyonalarında; 1 sporcu dünya şampiyonu, 2 sporcu dünya üçüncüsü, 1 sporcu dünya altıncısı ve 1 sporcu da dünya 8.’si olmuştur.

– Avrupa Şampiyonalarında; 1 sporcu Avrupa Şampiyonu, 2 sporcu Avrupa ikincisi, dokuz sporcu Avrupa üçüncüsü olmuştur.

– Uluslararası Şampiyonalarda; 7 sporcu uluslar arası şampiyonluk almıştır. 4 sporcu ikincilik, 3 sporcu üçüncülük, 1 sporcu da beşincilik derecesi almıştır.

– Balkan Şampiyonalarında, 3 sporcu Balkan Şampiyonu olmuştur.

– Türkiye Şampiyonalarında; 14 sporcu Türkiye Şampiyonu olmuştur. 10 sporcu Türkiye ikincisi, 16 sporcu Türkiye üçüncüsü, 9 sporcu Türkiye dördüncüsü, 9 sporcu Türkiye beşincisi, 6 sporcu Türkiye yedincisi olmuştur.

Konya’da düzenlenecek şampiyona öncesinde 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo Antrenörü Mensur DÜŞ ve sporcular, Başkanımızı makamında ziyaret etti. Her zaman Taekwondo branşının başarılarıyla gurur duyduğunu ifade eden Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, antrenörümüze ve sporcularımıza Konya’daki şampiyonada başarılar diledi.

Okunma Sayısı: 1.363