1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR KARATE TAKIMIMIZ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

35051642_2039719259577940_6891519792323231744_n

1308 Osmaneli Belediye Spor karate takımımızı, bayanlarda karate 21 yaş altı Dünya Şampiyonu Tuğba Kurnaz ve erkekler karate Gençler, Büyükler Avrupa ve Dünya Şampiyonu Murat Salih Kurnaz çalıştırıyor.Değerli hocalarımız eşliğinde gençerimiz,çocuklarımız her gün gelişim kaydediyor.Bugün sarı kuşaktan turuncu kuşağa gecen sporcularımıza belgelerini verdik.

Bilecik’in Osmaneli İlçe Belediyespor Karate Takımı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.Yakın bir gelecekte karete takımımızdan milli sporcular cıkaracağız.Taekwandoda olduğu gibi karetede çok başarılı olacağımızdan eminiz.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, karate takımının antrenmanına katılarak, antrenörlerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sporculara turuncu kuşakları ve malzemeleri hediye etti, sporcular ve hocalarımızla bir araya geldi.Ardından bir açıklama yapan Başkan Şahin, “Çok sayıda branşları arasına karateyi de ekleyen 1308 Osmaneli Belediye Spor, bu branştaki faaliyetlerine devam etmesindeki amacı öncelikle ve özellikle gençlerimizin uyuşturucu ve kötü alışkanlık gibi davranışlardan uzak kalmaları noktasından yola çıktık. Manevi motivasyonu ve milli şuuru yüksek sporcular yetiştirmek istiyoruz. Bunun için sporcularımızla bire bir ilgileniyor, sorunlarını dinleyip çözüm arıyoruz. Tabii ki bunun yanında ulusal ve uluslararası derece yapan, sporcular yetiştirmeyi de hedefliyoruz. Karate bir savunma sporudur. Sporda sevgi, saygı, disiplin ve ahlakla ilgili bilgiler veriliyor. Ruhsal ve bedenen gelişmenin bedenen olumlu yönde katkısı bulunuyor. 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulübü, çok sayıda branşları arasına karate sporunu da kısa bir süre önce ekleyerek, Osmaneli halkımıza hizmet vermeye devam ediyor.

Sporun her branşında çocuklara, gençlere spor yaptırma gayreti içinde olan 1308 Osmaneli Belediye Spor karate takımımızı, bayanlarda karate 21 yaş altı Dünya Şampiyonu Tuğba Kurnaz ve erkekler karate Gençler, Büyükler Avrupa ve Dünya Şampiyonu Murat Salih Kurnaz çalıştırıyor. Ben tüm hocalarımıza teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.