1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR

d3zb0v

1308 Osmaneli Belediye Spor, 6. maçında galibiyet sayısını da 6’ya çıkardı. Kendi sahasında Bozüyük Güneşspor’u ağırlayan 1308 Osmaneli Belediye Spor,  sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrıldı. Ve “Ligin hiç gol yemeyen takımı” unvanını da devam ettirdi.

Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, 6. Galibiyetle ilgili olarak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “6 maçta 6 galibiyet alarak 18 puan toplayan Lider Takımımızın sporcularını, hocamızı, yöneticilerimizi, büyük taraftarımızı ve 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulüp Başkanımızı kutluyorum.

1308 Osmaneli Belediye Spor her branşta faaliyet göstermeye çalışıyor. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından sonra sporcularımızla bir kez daha gururlandık. Taekwondo hocamız Mensur Bey’e, Güreş takımımızın hocası Osman Bey’e ve tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum.

Yeni açmakta olduğumuz Kadın Halter, Bayanlar Karate, Erkekler Karate, Eskrim ve tenis branşlarımızla çocuklarımızın ve gençlerimizin yararlanabileceği spor branşlarını arttırıyoruz.

1308 Osmaneli Belediye Spor olarak;

– Çocuklarımıza ve gençlerimize spor yaptırmak,

– Üst liglere ve Milli takımlara sporcu yetiştirmek,

– Katıldığımız branşlarda başarılar elde etmek hedeflerine hep birlikte ulaşacağız.”