Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/nmzyoloa/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 171
1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEDİ | Osmaneli Belediyesi

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR ŞAMPİYONLUĞU GARANTİLEDİ

078-IMG_8689

Bugün oynanması gereken Akpınar Spor maçımız karşı takımın gelmemesi nedeniyle 1308 Osmaneli Belediye Spor’un hükmen 3 – 0 takımımız lehine sonuçlandı. Bu sonuçla ligin bitimine 3 maç kala takımımız matematiksel olarak da ŞAMPİYONLUĞU garantilemiş oldu. Seyircimiz Akpınar Sporun gelmemesine büyük tepki gösterdi. Haklı olarak o kadar hazırlığın yapıldığı ortamda Akpınar Sporun maça gelmemesi herkesi üzdü.

Bugün 1308 Osmaneli Belediye Spor U17 takımımızın Ertuğrul Sporla yaptığı maç ( 8-0 ) lehimize sonuçlandı. Şampiyonluk yolunda farkı 5 puana çıkaran takımımızı bir kez daha kutluyoruz. Kaymakamımız Edip Çakıcı ve Belediye Başkanımız Şampiyonluk maçımızı birlikte izlemek için geldikleri stadımızda Akpınar Sporun gelmemesi kutlamaları da etkiledi.

Okunma Sayısı: 601

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Güvenlik Kodu

*