Warning: Declaration of c2c_ConfigureSMTP::options_page_description() should be compatible with C2C_Plugin_023::options_page_description($localized_heading_text = '') in /home/nmzyoloa/public_html/wp-content/plugins/configure-smtp/configure-smtp.php on line 171
1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR TÜRKİYE’DE ÖRNEK ALTYAPI KULÜBÜDÜR. | Osmaneli Belediyesi

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR TÜRKİYE’DE ÖRNEK ALTYAPI KULÜBÜDÜR.

48361786_2168375306712334_1249070102783983616_n

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR TÜRKİYE’DE ÖRNEK ALTYAPI KULÜBÜDÜR.
Her konuda öncü projeler ile ilçemizin ismini her alanda duyuran Osmaneli Belediyesi Sporda ilgiyle izlenen başarı öyküsüne sahip. Bu başarının Mimarı olan Belediye Başkanımız Münür Şahin 1308 Osmaneli Spor Projesi hakkında açıklamalarda bulundu; “Örf ve adetlerine bağlı, inançlı, centilmenliği ön plana alan ve sonra başarı diyen bir gençlik yetiştirmek için 2014 martından itibaren çalışmalara başladık. Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet diyen büyüğüne saygılı, küçüklerine sahip çıkan yüksek ahlak düzeyinde gençlik için çalışıyoruz. Çocuklarımızı, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak için onları spor yapmaya teşvik ediyoruz. Sporda başarı hedefimiz ise; Altyapılarımızdan üst liglere,milli takımlara sporcu yetiştirmek. Bu hedefler için birlik ve beraberlik içinde çalışıyoruz. Spordaki hedeflerimize ulaşmak için tesisleşmeye büyük önem verdik. Bu dönemimizde Gençlik ve Spor Bakanlığımızla birlikte kullanılmayacak duruma gelmiş olan ve haklı olarak karpuz tarlası diye adlandırılan mevcut Şehir Stadımızı yeniden sentetik saha olarak, soyunma odaları, tribünleri ile birlikte yeniden inşa ettik. Yeni bir Çim Sahayı standart ölçülerde müsabakalar yapılacak şekilde yaptık. Spor Toto destekleriyle 5 Halı saha, 2 Basketbol sahası, 1 Tenis Kordu yaptık ve hizmete sunduk. Bu tesislerin ve sistematik olarak çok değerli ve eğitimli yetiştiricilerimizin büyük gayretleri ile tüm branşlarda alt yapıdan sporcular yetiştirdik, üst liglere sporcu verdik, milli takımlara sporcular gönderdik. Osmaneli de U15 Lefke Cup Futbol Turnuvası, Kadın Futbol Takımlarının katıldığı Zafer Kupası, Satranç Turnuvası, Kick Boks Turnuvası, Güreş ve Taekwando turnuvaları düzenledik. İlçemizde Fenerbahçe, Galatasaray , Beşiktaş, Altınordu vb takımlarımızın sporcularını Osmaneli’de ağırladık. 1308 Osmaneli Belediye Spor Altyapısı ile Türkiye’de örnek alınacak bir Spor Projesidir. Dedi”

1308 Osmaneli Belediye Spor sporun bir çok branşında faaliyet göstermektedir.
Bu branşlar;1-Futbol 2-Voleybol 3-Atletizm 4-Basketbol 5-Güreş 6-Taekwando 7-Karete 8-Tenis 9-Masa Tenisi 10-Halter 11-Rafting ve su sporları 12-Bisiklet 13-Satranç 14-Dağcılık 15-Atıcılık 16-Jimnastik 17-Pilates 18-Okçuluk ve Geleneksel Sporlar 19-Kick Boks 20-Motor Sporları

Tüm branşlarda sporcu yetiştirirken sporcularımız bir çok başarıya da imza atıyorlar. Sporcularımız, Aileleri, Çok değerli Spor Eğitimcisi Hocalarımız,Yöneticilerimiz ve büyük Taraftarımızla başarı öyküsü yazmaya devam ediyoruz. Futbolda Alt Yapımızla BAL Ligine doğru ilerliyoruz. Tüm bunları yaparken de en büyük gücümüz Birlik ve Beraberliğimiz.

Projelerimizde bizlere destek olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan,Bakanlarımız,Milletvekilimiz Selim Yağcı ve önceki dönem milletvekillerimize, İl Başkanımız, İlçe Başkanımız ve Tüm Belediye Meclis Üyelerimize, Kaymakamımız ve Valimize çok teşekkür ediyoruz.

Okunma Sayısı: 593

Yorum Yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Güvenlik Kodu

*