1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR U16 FUTBOL TAKIMIMIZ ŞAMPİYON OLDU.

1308 Osmaneli Belediye Spor Alt Yapı Futbol Takımımız U16 bugün Söğüt Sporu ( 4 – 2 ) mağlup ederek,oynadığı 10 maçın tümünü kazanarak 30 puanla şampiyonluğunu ilan etti.Bilecik ilini Türkiye Şampiyonasında temsil edecek Takımımızın Şampiyonluğu büyük bir coşku ile kutlarken son derece centilmence mücadele ortaya koyan Söğüt Spor U16 Takımı da centilmence gecen maç sonrası şampiyon olan takımız sporcularını kutladı.

Osmaneli Kaymakamımız Naif Yavuz,Belediye Başkanımız Münür Şahin,Bilecik ASFK Başkanı Nusret Tosun,Futbol İl Temsilcimiz Engin Toku maçı izleyerek Şampiyon olan takımıza Şampiyonluk kupasını verdiler.Bilecik ASFK Başkanı Nusret Tosun 1308 Osmaneli Belediye Spor’u kutlarken,alt yapıya verdikleri önem nedeniyle örnek bir alt yapı kulübü olarak spora büyük hizmetler verdiğini söyledi.

Kaymakamımız Naif Yavuz ve Belediye Başkanımız Münür Şahin takımımızı şampiyonluğu nedeniyle kutlarken,Türkiye Şampiyonasında başarılar dilediler.1308 Osmaneli Belediye Sporun spora,çocuklarımıza,gençlerimize verdiği için teşekkür ettiler.