1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR YAZ SPOR OKULLARI SERTİKALARI DAĞITILDI

14370148_1748437965412153_1236065727971602739_n-1

1308 Osmaneli Belediye Spor ile Bayırköy Spor arasında oynanan Bilecik 1. Amatör küme lig maçı öncesinde, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, 1308 Osmaneli Belediye Spor Yaz Spor Okullarında eğitim gören sporculara sertifikalarını verdi. İlçe stadında düzenlenen programa İlçe Kaymakamımız Edip ÇAKICI, Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, 1308 Osmaneli Belediye Spor Kulüp Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcımız Hayati KABA, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şener ÖNER, İlçe Emniyet Müdürü M. Tezcan ALAÇ, Belediye Meclis Üyesi Yalçın YAĞIZ, antrenörler ve minik sporcular katıldı.

Sertifika töreninde konuşma yapan Belediye Başkanımız YMM Münür ŞAHİN, “Öncelikle biz futbolda ve sporun diğer tüm branşlarında kesinlikle önce yarışmacı olmaktan ziyade centilmenliğe ve gençliğe alt yapıya önem veriyoruz. İyi bir takımız ama önce alt yapıdan gelen arkadaşlarla öncelikle güzel futbol, centilmenlik sonra da sonuç diyoruz. Tabi bu iddiasız bir takım anlamına gelmesin. Biz paf takımını da çıkarsak Osmaneli her zaman iddialı bir takımdır. Yine iyi bir genç takımımız var sonuna kadar hem ligi kovalayacağız hem de şampiyon olma yolunda istediğimiz hedeflere bu sene ulaşabiliriz. Eğer şampiyon olursak da Osmaneli kendi altyapısı ile şampiyon olacak. Bir üst lige çıktı mı pek de sorun olmayacak kendi alt yapısından gelen çocuklara bir iki takviye ile bal ligini götürebilecek konumdayız. Maddi ve manevi anlamda ilçemiz buna hazır. Biz öncelikle çok büyük hedefler koyup alt yapıyı bozmak istemiyoruz. Öncelikle alt yapıdan gelen arkadaşlar ve bu şekilde Osmaneli’nin sporcu sayısını artırmak düşüncesindeyiz. Bu sene halter branşı açıyoruz. Bayan halter takımımız da olacak. Okçuluk branşı da olacak. 16-17 kadar farklı branşta faaliyet göstereceğiz. Bunda da amacımız sadece futbol ile değil sporun tüm branşlarında ilçemizin gençlerine ve çocuklarına spor yaptırmak onları madde bağımlılığından korumaktır. Birlikte hareket edebilecekleri ortamı yaratmayı düşünüyoruz. Çok değerli hocalarımızla çalışıyoruz. Her branşın hocaları çok kıymetli dolayısıyla iyi hocalar ile çalışmak akademik hocalar ile çalışmak bizim başarılarımızı daha da arttırıyor. Sporcular açısından da hem davranış biçimi hem de yetişmeleri anlamında bize katkı sağlıyor.” dedi.