1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR YAZ SPOR OKULLARINA KENDİNE AİT TESİSLERİNDE BAŞLADI.

1308 OSMANELİ BELEDİYE SPOR YAZ SPOR OKULLARINA KENDİNE AİT TESİSLERİNDE BAŞLADI.
Altyapıya büyük önem veren ve 1.000 kişiye ulaşan sporcu portföyü ile 17 branşta faaliyet gösteren 1308 Osmaneli Belediye spor Türkiye de örnek bir altyapı spor kulübü.Çok değerli ve bir çoğu branşlarında milli takımlar seviyesinde sporculuk yapmış hocaları ile gençlerimize,çocuklarımıza sahip çıkıyoruz.

Günümüzde takımlarımızın Mali sıkıntıları sonrası yeni anlaşılmaya başlanan ve değer kazanan alt yapı Osmaneli Belediyesince örnek bir model olarak uygulanıyor.Örf ve adetlerine bağlı,milli değerlerine sahip çıkan,dini duygularla donanmış,ahlaklı,birlikte hareket etmeyi bilen,devletine,milletine,bayrağına,vatanına bağlı sporcular yetiştirmek önceliğimiz.Şampiyonluktan önce iyi sporcu olmayı çocuklarımıza,gençlerimize aşılıyoruz.